Topp 6 Dokumentförstörare – Bästa & Billigaste – Test!

Att genomföra undersökningar och granskningar på diverse dokumentförstörare kan såklart vara fördelaktigt. Med ett öppet internet är processen i regel dessutom ganska enkelt. Oftast finner man ganska tillförlitliga och sammanfattande recensioner på nätet om produkter.

Hur testar vi dokumentförstörare?

Innan vi testar produkter, ser vi därför till att vi läser igenom en hel del omdömen och recensioner. På så vis kan vi skaffa oss en övergripande bild kring produkterna vi testar. Det finns ju ingen anledning att samla alla dokumentförstörare i hela världen och sedan testa när man redan från början kan sortera bort en hel del av dem.

Poängen är att vi samlar ett antal olika dokumentförstörare för att sedan genomföra våra utmanande tester. Målet är som bekant att hitta den bästa och billigaste produkten. Hur gör man då det?

Topp 3 bästa & billigaste dokumentförstörare:

Rexel Momentum X410-SL

“Bästa”

Rexel Auto+ 130 X är en automatisk dokumentförstörare med skärenhet i hög kvalitet som skär både horisontellt och vertikalt. förstöra hela 130 A4-papper (80 g/m²) per gång, även buntar med häftstift eller gem. Hanterar även manuellt kredit- och id-kort.

Rexel Momentum X410-SL Dokumentförstörare

“Prisvärd”

Rexel Momentum X410-SL är en dokumentförstörare med skärenhet i hög kvalitet som skär både horisontellt och vertikalt. Förstör upp till 10 A4-papper (80 g/m²) per matning med en kontinuelig drifttid på hela 6 minuter. Hanterar buntar med häftstift eller gem.

Dokumentförstörare Cross-cut A4

“Billigaste”

Dokumentförstörare med skärenhet i hög kvalitet som skär både horisontellt och vertikalt. Bitarna blir 4×40 mm små, för extra hög säkerhet. Kan förstöra fem A4-papper per gång. Inbyggd papperskorg som rymmer elva liter. Säkerhetsklass: nivå 2. Mått: 300x165x316.

För att identifiera den bästa och billigaste dokumentförstöraren måste man givetvis sätta dessa två faktorer i relation med varandra. En billig dokumentförstörare är ju oftast enklare än en dyrare. Notera ordet oftast. Hur som helst, är det i allmänhet ingen match att identifiera den billigaste dokumentförstöraren.

Det är bara att sortera efter pris när du befinner dig hos tillverkaren eller återförsäljarens webbplats. Däremot kan det vara knepigt att identifiera dokumentförstörare som är billiga men trots allt besitter en hel del prestanda och prisvärdhet.

Vi har dock gjort det hela relativt enkelt – genom att mäta just prestanda i förhållande till billigheten. Närmare bestämt, har vi tagit på oss uppgiften att presentera de bästa och billigaste dokumentförstörare som finns på nätet.

Omdömen & Recensioner

Innan man köper en ny dokumentförstörare bör man alltid titta igenom forum, recensioner, sociala medier eller andra grupper som förmedlar omdömen kring produkter. Genom att läsa tidigare kunders erfarenhet behöver man därför inte begå samma misstag.

Som vi beskrev tidigare har vi gjort vårt yttersta för att presentera de bästa och billigaste alternativen – dessa är alltså baserade på bland annat kundomdömen. Dock, är det oftast bra att ta del av flera olika källor.

Genom att använda sig av flera olika recensioner och omdömen kan man få en bättre och mer övergripande bild kring vilka dokumentförstörare som faktiskt är bäst och framförallt – passar dina behov.

Sammanfattningsvis

Innan man bestämmer sig för att köpa en dokumentförstörare är det alltså fördelaktigt att läsa igenom omdömen och recensioner på nätet. Vi har presenterat ett par alternativ som vi anser håller måttet. Även om dessa betyg och rangordningar är baserade på andra recensioner och egna tester – kan det likväl vara en bra idé att ha lite is i magen och skapa din egen uppfattning kring dokumentförstöraren.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Compare items
  • Total (0)
Jämför
0
Shopping cart