Söker du ett nytt mobilabonnemang? DĂ„ har du kommit helt rĂ€tt! HĂ€r finner du nĂ€mligen marknadens bĂ€sta och billigaste mobilabonnemang – i en sammanfattad (och konkurrerande) lista.

Att skaffa sig lite koll pĂ„ hur priser och den generella marknaden ser ut kan oftast vara lukrativt – inte minst nĂ€r det kommer till telekomabonnemang. Oftast handlar det om en Ă„terkommande mĂ„nadskostnad, som kan bli onödigt dyr om du rĂ„kar vĂ€lja fel aktör.

Vi har jÀmfört prestanda, pris och tÀckning. Rangordningen bestÀmmer dÀrför bÄde bÀsta och mest prisvÀrdaste mobilabonnemanget för dig.

Test över BÀsta & Billigaste Mobilabonnemangen:

1. Hallon

Erbjudande: 49 kr/mĂ„n
i 6 mÄn, dÀrefter 99 kr/mÄn

Fria samtal och sms
Ingen bindningstid
Spara oanvÀnd surf
4 GB Surf

2. Vimla

Erbjudande: 25 kr/mÄn
i 3 mÄn, sedan 100 kr/mÄn

Fria samtal och sms
Spara oanvÀnd surf
Ingen bindningstid
3 GB Surf

3. Fibio

Erbjudande: 39 kr/mÄn
i 2 mÄn, sedan 149 kr/mÄn

Fria samtal, sms och mms
Surfa utomlands
100% nöjd kund garanti
5 GB Surf

4. Chili mobil

299kr/mÄn
FRI SURF

Fria samtal, sms och mms
Surfa utomlands
Kundservice

5. A3

179 kr/mÄn

Fria samtal och sms
Spara oanvÀnd surf
Ingen bindningstid
8 GB Surf

6. Telenor

249kr/mÄn

Fria samtal, sms och mms
Surfa utomlands
4 GB Surf

Hur testar vi mobilabonnemang?

bÀsta & billigaste mobilabonnemangen

Att genomföra undersökningar och granskningar pÄ diverse mobilabonnemanget kan sÄklart vara fördelaktigt. Med ett öppet internet Àr processen i regel dessutom ganska enkelt. Oftast finner man ganska tillförlitliga och sammanfattande recensioner pÄ nÀtet om produkter.

Innan vi testar produkter, ser vi dÀrför till att vi lÀser igenom en hel del omdömen och recensioner. PÄ sÄ vis kan vi skaffa oss en övergripande bild kring produkterna vi testar. Det finns ju ingen anledning att samla alla mobilabonnemang i hela vÀrlden och sedan testa nÀr man redan frÄn början kan sortera bort en hel del av dem.

PoÀngen Àr att vi samlar ett antal olika mobilabonnemanget för att sedan genomföra vÄra utmanande tester. MÄlet Àr som bekant att hitta den bÀsta och billigaste produkten. Hur gör man dÄ det?

BĂ€sta & Billigaste mobilabonnemanget

För att identifiera en bÀsta och billigaste mobilabonnemanget mÄste man givetvis sÀtta dessa tvÄ faktorer i relation med varandra. Ett billigt mobilabonnemang Àr ju oftast sÀmre Àn en dyrare. Notera ordet oftast. Hur som helst, Àr det i allmÀnhet ingen match att identifiera den billigaste mobilabonnemanget.

Det Àr bara att sortera efter pris nÀr du befinner dig hos tillverkaren eller ÄterförsÀljarens webbplats. DÀremot kan det vara knepigt att identifiera ett mobilabonnemang som Àr billig men trots allt besitter en hel del prestanda och prisvÀrdhet.

Vi har dock gjort det hela relativt enkelt – genom att mĂ€ta just prestanda i förhĂ„llande till billigheten. NĂ€rmare bestĂ€mt, har vi tagit pĂ„ oss uppgiften att presentera den bĂ€sta och billigaste mobilabonnemang.

Omdömen & Recensioner

Innan man köper ett nytt mobilabonnemang bör man alltid titta igenom forum, recensioner, sociala medier eller andra grupper som förmedlar omdömen kring produkter. Genom att lÀsa tidigare kunders erfarenhet behöver man dÀrför inte begÄ samma misstag.

Som vi beskrev tidigare har vi gjort vĂ„rt yttersta för att presentera de bĂ€sta och billigaste alternativen – dessa Ă€r alltsĂ„ baserade pĂ„ bland annat kundomdömen. Dock, Ă€r det oftast bra att ta del av flera olika kĂ€llor.

Genom att anvĂ€nda sig av flera olika recensioner och omdömen kan man fĂ„ en bĂ€ttre och mer övergripande bild kring vilken mobilabonnemang som faktiskt Ă€r bĂ€st och framförallt – passar dina behov.

Sammanfattningsvis

Innan man bestĂ€mmer sig för att köpa ett mobilabonnemang Ă€r et alltsĂ„ fördelaktigt att lĂ€sa igenom omdömen och recensioner pĂ„ nĂ€tet. Vi har presenterat ett par alternativ som vi anser hĂ„ller mĂ„ttet. Även om dessa betyg och rangordningar Ă€r baserade pĂ„ andra recensioner och egna tester – kan det likvĂ€l vara en bra idĂ© att ha lite is i magen och skapa din egen uppfattning kring mobilabonnemanget.