Topp 5 Robotgräsklippare – Bästa & Billigaste – Test!

Du har nog inte undgått alla robotgräsklippare som glider runt på de svenska gräsmattorna. Men hur ser egentligen prisbilden ut? Går det att hitta billiga alternativ – som håller måttet?

Här på Bästa billigaste har vi tagit fram ett antal olika topplistor som avser att skildra just prisvärda alternativ. Det finns inga undantag när det kommer till robotgräsklippare.

Nedan finner du en lista över de bästa & billigaste robotgräsklipparna just nu, tillsammans med lite överskådlig information.

Topp 6 bästa & billigaste robotgräsklippare:

1. Robotgräsklippare Stiga Autoclip 225 S

90 dagars öppet köp
“Bästa”

Njut av naturen, umgås med nära och kära, stick iväg på semester! Stigas robotklippare tar hand om gräsmattan på egen hand, med ett mycket bra resultat. Autoclip 225 S är utrustad med borstlös motor och två 2,5 Ah Lithium-jonbatterier för upp till 2 timmars arbetstid per klippcykel. Roboten är perfekt för trädgårdar med upp till 1100 m2 och klarar upp till 4 separata klippzoner. Dessutom, är denna robotgräsklippare utrustad med avancerat navigationssystem – encoder, lutningsmätare och gyroskop. Bluetooth-mottagare är också inkluderat.

2. Robotgräsklippare SA800 Yardforce

Skickas inom
2-5 vardagar
“Billigast”

En stark och stabil Robotgräsklippare gjord för tomter på runt 800m². Enkel att installera och programmera. Klipparen är utrustad med automatisk zonklippning för maximal effektivitet. Den dolda stjärnan i din trädgård. Han smyger tyst runt och klipper gräsmattan så att du slipper och istället kan göra det du verkligen tycker om. Varför inte tända upp grillen eller umgås med vännerna, nu när du vet att någon annan klipper gräset? Denna robotgräsklippare arbetar även i regn och rusk. Dessutom är klipparen väldigt enkel att använda!

3. Robotgräsklippare AL-KO Robolinho 500 W

90 dagars öppet köp
“Mest prisvärd”

Denna robotgräsklippare är både liten, kompakt och flexibel. Robolinho 500 W tar hand om din gräsmatta helt automatiskt – och helt i bakgrunden. Med denna klippare kan du istället njuta av fritiden medan robotgräsklipparen med intelligent Smart Garden anslutning effektivt klipper din gräsmatta.
WiFi anslutning: Med den nya appstyrda Robolinho® robotgräsklipparen blir intelligent vård av gräsmattan och Smart Garden en verklighet. Robolinho W-modellerna kan anslutas till din WiFi med inTOUCH-appen på din smartphone.

4. ROBOTGRÄSKLIPPARE AUTOCLIP M3

Den perfekta robotgräsklipparen för gräsmattor på upp till 300 kvm. STIGA Autoclip M3 klarar av att klippa upp till två separata klippzoner med 50 minuters arbetstid per klippcykel. Tillsammans med den dagliga gräsklippningen garanterar den 22 cm breda kniven ett perfekt klippresultat. Robotgräsklipparen levereras med ett 2,5 Ah litiumjonbatteri och är enkel att installera och använda. Roboten styrs med hjälp av en smartphone app via Bluetooth. Roboten har även regnsensorer och stöldskydd. Encoder JaAntal knivar 1SAP kod 2R2001508/ST1EAN kod 8008984799950Max.

5. Robotgräsklippare Husqvarna Automower® 35

Husqvarna Automower® 305 har en kompakt design och passar perfekt för mindre, komplexa trädgårdar på upp till 600m2. Den hanterar enkelt sluttningar med en lutning på 40%. Plattformen med fyra hjul och systematisk passagehantering ger effektiv drift, och trippelsökningsfunktionen gör det enklare att hitta den snabbaste vägen hem till laddstationen. Utrustad med vädertimer, frostsensor och Automower® Connect@Home. Enkel att rengöra och tvätta med en slang.

6. Robotgräsklippare Stihl iMow RMI 422 P

Stihl iMow RMI 422 P är en snabb robotgräsklippare som på kort tid klipper gräsmattor upp till 1500 m² med perfekt resultat. iMow RMI 422 P är utrustad med en kraftfull biokniv, ett starkt Lithium-Ion batteri och klarar sluttningar upp till 40% utan problem.
Denna robotgräsklippare är dessutom väldigt enkel att använda och installera. Till installationen behövs ett installationskit. STIHL iMow uppfyller alla gällande säkerhetskrav. Tänk på att en robotgräsklippare inte är en leksak. När den är ute och klipper skall framförallt inte barn eller husdjur vara i närheten. Mer information finns i manualen.

Hur testar vi robotgräsklippare?

Att genomföra undersökningar och granskningar på diverse robotgräsklippare kan såklart vara fördelaktigt. Med ett öppet internet är processen i regel dessutom ganska enkelt. Oftast finner man ganska tillförlitliga och sammanfattande recensioner på nätet om produkter.

Innan vi testar produkter, ser vi därför till att vi läser igenom en hel del omdömen och recensioner. På så vis kan vi skaffa oss en övergripande bild kring produkterna vi testar. Det finns ju ingen anledning att samla alla robotgräsklippare i hela världen och sedan testa när man redan från början kan sortera bort en hel del av dem.

Poängen är att vi samlar ett antal olika robotgräsklippare för att sedan genomföra våra utmanande tester. Målet är som bekant att hitta den bästa och billigaste produkten. Hur gör man då det?

Bästa & Billigaste robotgräsklippare

För att identifiera de bästa och billigaste robotgräsklipparna måste man givetvis sätta dessa två faktorer i relation med varandra. En billig robotgräsklippare är ju oftast sämre än en dyrare. Notera ordet oftast. Hur som helst, är det i allmänhet ingen match att identifiera den billigaste robotgräsklipparen.

Det är bara att sortera efter pris när du befinner dig hos tillverkaren eller återförsäljarens webbplats. Däremot kan det vara knepigt att identifiera en robotgräsklippare som är billig men trots allt besitter en hel del prestanda och prisvärdhet.

Vi har dock gjort det hela relativt enkelt – genom att mäta just prestanda i förhållande till billigheten. Närmare bestämt, har vi tagit på oss uppgiften att presentera det bästa och billigaste robotgräsklipparen.

Omdömen & Recensioner

Innan man köper en ny robotgräsklippare bör man alltid titta igenom forum, recensioner, sociala medier eller andra grupper som förmedlar omdömen kring produkter. Genom att läsa tidigare kunders erfarenhet behöver man därför inte begå samma misstag.

Som vi beskrev tidigare har vi gjort vårt yttersta för att presentera de bästa och billigaste alternativen – dessa är alltså baserade på bland annat kundomdömen. Dock, är det oftast bra att ta del av flera olika källor.

Genom att använda sig av flera olika recensioner och omdömen kan man få en bättre och mer övergripande bild kring vilken robotgräsklippare som faktiskt är bäst och framförallt – passar dina behov.

Sammanfattningsvis

Innan man bestämmer sig för att köpa en robotgräsklippare är det alltså fördelaktigt att läsa igenom omdömen och recensioner på nätet. Vi har presenterat ett par alternativ som vi anser håller måttet. Även om dessa betyg och rangordningar är baserade på andra recensioner och egna tester – kan det likväl vara en bra idé att ha lite is i magen och skapa din egen uppfattning kring robotgräsklippare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Compare items
  • Total (0)
Jämför
0
Shopping cart