Solkräm – Bästa & Billigaste – Test

Nedan finner du en topplista över de bästa & billigaste solkrämerna på den svenska marknaden. Alla våra redogörelser och presentationer uppdateras frekvent & det kan innebära att produkter dels försvinner, och dels byter placering. Det är trots allt en rangordnad lista över de bästa alternativen.

Lista över Bästa & Billigaste solkräm:

1. Bioline Sundefense SPF 30 Face Cream

Ett lätt solskydd för ansiktet med SPF 30
“Mest prisvärd”

Sundefense SPF 30 Face Cream har en skön textur som smälter på huden med en dry-touch effekt, utan rester. Solkrämen kombinerar en skyddande teknologi med aktiva ämnen som skyddar huden från skada orsakad av UVA, UVB och IR strålar. Bekämpar åldrande och hudfläckar samt förbättrar hudens jämnhet, volym och fasthet. Lämplig för mycket ljus, extremt känslig hud som lätt blir röd samt vid solexponering.

Applicera rätt mängd för att uppnå det solskydd som SPF faktorn anger. Dvs för varje kroppsdel (arm, lår, underben, ansikte, bröst, övre/undre del av ryggen) gör du en tjock linje av solskydd från handleden till långfingrets topp till applicering för varje kroppsdel. Återapplicera efter bad/handdukstorkning.

2. Murad Essential-C Day Moisture Spf 30

Förbättrar återfuktning, klarhet och kraftfullt elasticitet samt ger spf30.
“Bästa”

Skyddar, förebygger och reparerar miljöbetingade hudskador genom att leverera kraftfullt skydd mot sol och fria radikaler samt förbättra återfuktning, klarhet och kraftfullt elasticitet. Bra mot solkrämsfinnar! Environmental Shield® är anti-age produkter som skyddar mot miljöbetingat åldrande. Serien vänder sig till alla som har ojämn hudton, pigmentförändringar eller struktur med linjer. Produkterna innehåller aktivt C-vitamin och verkningskraftiga antioxidanter. Environmental Shield serien utmärker sig genom attt jämna ut pigmenteringar, ge huden lyster och samtidigt skydda huden mot yttre påverkan. Storlek: 50 ml.

3. Moisturising Sun Lotion SPF 30 200 ml

Huden skyddas från solens UV-strålar och återfuktas.
“Billigast”

Ger ett säkert solskydd omedelbart. Optimal balans av UVA- och UVB-filter. Minskar risken för solallergi. Vitamin E bekämpar fria radikaler. Det första solskyddet som också skyddar dina kläder mot gula fläckar orsakade av UV-filter. Vattenresistent. Solskyddsfaktor SPF 30. Alla hudtyper.

Huden skyddas från solens UV-strålar och återfuktas. Undvik intensiv middagssol.

Applicera rätt mängd för att uppnå det solskydd som SPF faktorn anger. Dvs för varje kroppsdel (arm, lår, underben, ansikte, bröst, övre/undre del av ryggen) gör du en tjock linje av solskydd från handleden till långfingrets topp till applicering för varje kroppsdel. Återapplicera efter bad/handdukstorkning.

Hur testar vi solkräm?

Att genomföra undersökningar och granskningar på diverse solkrämerna kan såklart vara fördelaktigt. Med ett öppet internet är processen i regel dessutom ganska enkelt. Oftast finner man ganska tillförlitliga och sammanfattande recensioner på nätet om produkter.

Innan vi testar produkter, ser vi därför till att vi läser igenom en hel del omdömen och recensioner. På så vis kan vi skaffa oss en övergripande bild kring produkterna vi testar. Det finns ju ingen anledning att samla alla solkrämerna i hela världen och sedan testa när man redan från början kan sortera bort en hel del av dem.

Poängen är att vi samlar ett antal olika solkrämerna för att sedan genomföra våra utmanande tester. Målet är som bekant att hitta den bästa och billigaste produkten. Hur gör man då det?

Bästa & Billigaste

För att identifiera en bästa och billigaste solkrämerna måste man givetvis sätta dessa två faktorer i relation med varandra. En billig solkräm är ju oftast sämre än en dyrare. Notera ordet oftast. Hur som helst, är det i allmänhet ingen match att identifiera de billigaste solkrämerna.

Det är bara att sortera efter pris när du befinner dig hos tillverkaren eller återförsäljarens webbplats. Däremot kan det vara knepigt att identifiera en solkräm som är billig men trots allt besitter en hel del prestanda och prisvärdhet.

Vi har dock gjort det hela relativt enkelt – genom att mäta just prestanda i förhållande till billigheten. Närmare bestämt, har vi tagit på oss uppgiften att presentera den bästa och billigaste solkräm.

Test

Innan man köper en ny solkräm bör man alltid titta igenom forum, recensioner, sociala medier eller andra grupper som förmedlar omdömen och tester kring produkter. Genom att läsa tidigare kunders erfarenhet behöver man därför inte begå samma misstag.

Som vi beskrev tidigare har vi gjort vårt yttersta för att presentera de bästa och billigaste alternativen – dessa är alltså baserade på bland annat kundomdömen. Dock, är det oftast bra att ta del av flera olika källor.

Genom att använda sig av flera olika recensioner och omdömen kan man få en bättre och mer övergripande bild kring vilken solkräm som faktiskt är bäst och framförallt – passar dina behov.

Sammanfattningsvis

Innan man bestämmer sig för att köpa en solkräm är det alltså fördelaktigt att läsa igenom omdömen och recensioner på nätet. Vi har presenterat ett par alternativ som vi anser håller måttet. Även om dessa betyg och rangordningar är baserade på andra recensioner och egna tester – kan det likväl vara en bra idé att ha lite is i magen och skapa din egen uppfattning kring solkrämerna.

Detta får man i regel genom att hela tiden ställa sig kritiskt, till exempelvis topplistor och recensioner. Det är trots allt du som ska införskaffa dig en solkräm, och det är därför viktigt att du lyssnar till dig själv och gör just egen analys.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Compare items
  • Total (0)
Jämför
0
Shopping cart