Stavmixer – BĂ€sta & Billigaste – Test

Nedan finner du en topplista över de bÀsta & billigaste stavmixers pÄ den svenska marknaden. Alla vÄra redogörelser och presentationer uppdateras frekvent & det kan innebÀra att produkter dels försvinner, och dels byter placering. Det Àr trots allt en rangordnad lista över de bÀsta alternativen

Lista över BÀsta & Billigaste stavmixers:

1. Rubicson Stavmixer Pro

Rostfritt stÄl
2 hastighetsnivÄer
TĂ„l maskindisk
“PrisvĂ€rd”

Stavmixer i rostfritt stÄl med tvÄ olika hastighetsnivÄer som klarar att blanda, mixa, hacka och vispa. Alla delar förutom motorn tÄl maskindisk för en smidig och snabb rengöring. AnvÀnder sig av tre olika huvuden för olika typer av matberedning. Levereras med tvÄ behÄllare (bÀgare 800 ml och minihackare 600 ml), skÀrblad och ballongvisp. Drivs direkt frÄn vÀgguttaget (230 V). Effekt: 700 W.

2. Rubicson Stavmixer

2 hastighetsnivÄer
LÀtt att rengöra
“Billigaste stavmixern”

Kompakt stavmixer med tvÄ olika hastighetsnivÄer. Perfekt för smoothies, milkshakes och sÄser. Skaftet och skÀrbladet kan avmonteras för enkel rengöring. Drivs direkt frÄn vÀgguttaget (230 V). Effekt: 200 W. KabellÀngd: 1 m.

3. Electrolux
ESTM3200 , Stavmixer

FĂ€rg/Material: Svart
Effekt: 600 watt
Antal hastigheter: 2.00
“BĂ€sta”

Stavmixer Love Your Day Collection ESTM3200, 600W med 1 hastighet samt turbofunktion. Handenhet i plast (svart) och mixerfot i metall, 600ml bĂ€gare, 1.2m sladd.

Hur testar vi stavmixers?

Att genomföra undersökningar och granskningar pÄ diverse stavmixers kan sÄklart vara fördelaktigt. Med ett öppet internet Àr processen i regel dessutom ganska enkelt. Oftast finner man ganska tillförlitliga och sammanfattande recensioner pÄ nÀtet om produkter.

Innan vi testar produkter, ser vi dÀrför till att vi lÀser igenom en hel del omdömen och recensioner. PÄ sÄ vis kan vi skaffa oss en övergripande bild kring produkterna vi testar. Det finns ju ingen anledning att samla alla stavmixers i hela vÀrlden och sedan testa nÀr man redan frÄn början kan sortera bort en hel del av dem.

PoÀngen Àr att vi samlar ett antal olika stavmixers för att sedan genomföra vÄra utmanande tester. MÄlet Àr som bekant att hitta den bÀsta och billigaste produkten. Hur gör man dÄ det?

BĂ€sta & Billigaste

För att identifiera en bÀsta och billigaste stavmixers mÄste man givetvis sÀtta dessa tvÄ faktorer i relation med varandra. En billig stavmixer Àr ju oftast sÀmre Àn en dyrare. Notera ordet oftast. Hur som helst, Àr det i allmÀnhet ingen match att identifiera de billigaste stavmixers.

Det Àr bara att sortera efter pris nÀr du befinner dig hos tillverkaren eller ÄterförsÀljarens webbplats. DÀremot kan det vara knepigt att identifiera en stavmixer som Àr billig men trots allt besitter en hel del prestanda och prisvÀrdhet.

Vi har dock gjort det hela relativt enkelt – genom att mĂ€ta just prestanda i förhĂ„llande till billigheten. NĂ€rmare bestĂ€mt, har vi tagit pĂ„ oss uppgiften att presentera den bĂ€sta och billigaste stavmixer.

Test

Innan man köper en ny stavmixer bör man alltid titta igenom forum, recensioner, sociala medier eller andra grupper som förmedlar omdömen och tester kring produkter. Genom att lÀsa tidigare kunders erfarenhet behöver man dÀrför inte begÄ samma misstag.

Som vi beskrev tidigare har vi gjort vĂ„rt yttersta för att presentera de bĂ€sta och billigaste alternativen – dessa Ă€r alltsĂ„ baserade pĂ„ bland annat kundomdömen. Dock, Ă€r det oftast bra att ta del av flera olika kĂ€llor.

Genom att anvĂ€nda sig av flera olika recensioner och omdömen kan man fĂ„ en bĂ€ttre och mer övergripande bild kring vilken stavmixer som faktiskt Ă€r bĂ€st och framförallt – passar dina behov.

Sammanfattningsvis

Innan man bestĂ€mmer sig för att köpa en stavmixer Ă€r det alltsĂ„ fördelaktigt att lĂ€sa igenom omdömen och recensioner pĂ„ nĂ€tet. Vi har presenterat ett par alternativ som vi anser hĂ„ller mĂ„ttet. Även om dessa betyg och rangordningar Ă€r baserade pĂ„ andra recensioner och egna tester – kan det likvĂ€l vara en bra idĂ© att ha lite is i magen och skapa din egen uppfattning kring stavmixers.

Detta fÄr man i regel genom att hela tiden stÀlla sig kritiskt, till exempelvis topplistor och recensioner. Det Àr trots allt du som ska införskaffa dig en stavmixer, och det Àr dÀrför viktigt att du lyssnar till dig sjÀlv och gör just egen analys.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Compare items
  • Total (0)
JÀmför
0
Shopping cart