Hitta bÀsta priset!

Följ lÀnken för att hitta bÀsta pris just nu.

HÀr finner du bÄde billiga och bra lösningar om du letar efter webbhotell. Vi genomför test för samtliga webbhotell vilket betyder att vÄr lista hela tiden Àndras beroende pÄ hur bra diverse hotell sköter sig. Det ska trots allt vara en objektiv sammanslutning av de bÀsta & billigaste alternativen.

BĂ€sta & Billigaste Webbhotellen:

1. Miss Hosting

✅ ”Billigaste”
✅
750kr Google Ads
✅ 9 kr /mĂ„n*

100 GB redundant lagring
1GB/s Internetanslutning
1 hemsida
ObegrÀnsat med trafik

2. Stable Host

✅ ”BĂ€sta”
✅
750kr Google Ads
✅ 19.50 Kr /mĂ„n*

Förnyas för 59kr
ObegrÀnsat
Diskutrymme
500
e-postkonton
Hemsideprogram

Hur testar vi webbhotell?

Att genomföra undersökningar och granskningar pÄ diverse webbhotell kan sÄklart vara fördelaktigt. Med ett öppet internet Àr processen i regel dessutom ganska enkelt. Oftast finner man ganska tillförlitliga och sammanfattande recensioner pÄ nÀtet om produkter.

Innan vi testar produkter, ser vi dÀrför till att vi lÀser igenom en hel del omdömen och recensioner. PÄ sÄ vis kan vi skaffa oss en övergripande bild kring produkterna vi testar. Det finns ju ingen anledning att samla alla webbhotell i hela vÀrlden och sedan testa nÀr man redan frÄn början kan sortera bort en hel del av dem.

PoÀngen Àr att vi samlar ett antal olika webbhotell för att sedan genomföra vÄra utmanande tester. MÄlet Àr som bekant att hitta den bÀsta och billigaste produkten. Hur gör man dÄ det?

BĂ€sta & Billigaste webbhotell

För att identifiera den bÀsta och billigaste webbhotellen mÄste man givetvis sÀtta dessa tvÄ faktorer i relation med varandra. En billig webbhotell Àr ju oftast enklare Àn en dyrare. Notera ordet oftast. Hur som helst, Àr det i allmÀnhet ingen match att identifiera den billigaste webbhotellen.

Det Àr bara att sortera efter pris nÀr du befinner dig hos tillverkaren eller ÄterförsÀljarens webbplats. DÀremot kan det vara knepigt att identifiera webbhotell som Àr billiga men trots allt besitter en hel del prestanda och prisvÀrdhet.

Vi har dock gjort det hela relativt enkelt – genom att mĂ€ta just prestanda i förhĂ„llande till billigheten. NĂ€rmare bestĂ€mt, har vi tagit pĂ„ oss uppgiften att presentera de bĂ€sta och billigaste webbhotellen som finns pĂ„ nĂ€tet.

Omdömen & Recensioner

Innan man köper en ny webbhotell bör man alltid titta igenom forum, recensioner, sociala medier eller andra grupper som förmedlar omdömen kring produkter. Genom att lÀsa tidigare kunders erfarenhet behöver man dÀrför inte begÄ samma misstag.

Som vi beskrev tidigare har vi gjort vĂ„rt yttersta för att presentera de bĂ€sta och billigaste alternativen – dessa Ă€r alltsĂ„ baserade pĂ„ bland annat kundomdömen. Dock, Ă€r det oftast bra att ta del av flera olika kĂ€llor.

Genom att anvĂ€nda sig av flera olika recensioner och omdömen kan man fĂ„ en bĂ€ttre och mer övergripande bild kring vilka webbhotell som faktiskt Ă€r bĂ€st och framförallt – passar dina behov.

Sammanfattningsvis

Innan man bestĂ€mmer sig för att köpa en webbhotell Ă€r det alltsĂ„ fördelaktigt att lĂ€sa igenom omdömen och recensioner pĂ„ nĂ€tet. Vi har presenterat ett par alternativ som vi anser hĂ„ller mĂ„ttet. Även om dessa betyg och rangordningar Ă€r baserade pĂ„ andra recensioner och egna tester – kan det likvĂ€l vara en bra idĂ© att ha lite is i magen och skapa din egen uppfattning kring webbhotellen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here