wifi förstärkare

Hitta bästa priset!

Följ länken för att hitta bästa pris just nu.

Är ditt internet segt, eller till och med oåtkomligt i vissa delar av huset? Då kan du eventuellt behöva en WiFi-förstärkare. När allting fungerar som det ska, bör du nämligen inte ha några problem att ha igång flera enheter samtidigt. Givet att du har en okej internetanslutning, förstås.

Att dagens WiFi har svårt att täcka hushåll är egentligen inte särskilt konstigt. Trots att vi har kommit lång vad gäller just routers – är det fortfarande fördelaktigt att ge dessa en liten boost. Vi vill helt enkelt repetera signalen (en så kallad Wifi Repeater).

Bästa & Billigaste Wifi-Förstärkarna:

1. TP-link RE650 Wifi-repeater AC2600

”Bästa”
Fungerar även som accesspunkt
Gigabit-brygga

Wifi förstärkare som repeterar signalen från ett befintligt trådlöst nätverk. Stöd för Wireless AC ger höga hastigheter på upp till 2600 Mb/s (upp till 1733 Mb/s på 5 GHz-bandet och 800 Mb/s på 2,4 GHz-bandet). Har stöd för dual-band och kan repetera nätverk på båda frekvensbanden samtidigt.

2. TP-link RE305 Wifi-repeater AC1200

”Billigaste”
Fungerar även som accesspunkt
Enkel installation

TP-link RE305 förlänger ditt nuvarande trådlösa nätverk. Komplettera på en plats där wifi-täckningen är dålig. Exempelvis på en annan våning eller varför inte i källaren.
Inbyggd nätverksport som fungerar som brygga för exempelvis en spelkonsol samtidigt som den repeterar den trådlösa signalen.

3. TP-link RE450 Wifi-repeater AC1750

Accesspunkt
Dual-band
Enkel Installation via app

TP-link RE450 är en Wifi-förstärkare till det trådlösa nätverket. Kompletterar ditt befintliga nätverk och förlänger signalen och räckvidden. Du installerar förstärkaren enkelt genom att du konfigurerar produkten via en mycket användarvänlig app. 1750 Mb/s (upp till 1300 Mb/s på 5 GHz-bandet).

Hur testar vi WiFi förstärkare?

Att genomföra undersökningar och granskningar på diverse WiFi förstärkare kan såklart vara fördelaktigt. Med ett öppet internet är processen i regel dessutom ganska enkelt. Oftast finner man ganska tillförlitliga och sammanfattande recensioner på nätet om produkter.

Innan vi testar produkter, ser vi därför till att vi läser igenom en hel del omdömen och recensioner. På så vis kan vi skaffa oss en övergripande bild kring produkterna vi testar. Det finns ju ingen anledning att samla alla WiFi förstärkare i hela världen och sedan testa när man redan från början kan sortera bort en hel del av dem.

wifi förstärkare

Poängen är att vi samlar ett antal olika WiFi förstärkare för att sedan genomföra våra utmanande tester. Målet är som bekant att hitta den bästa och billigaste produkten. Hur gör man då det?

Bästa & Billigaste WiFi förstärkare

För att identifiera den bästa och billigaste WiFi förstärkaren måste man givetvis sätta dessa två faktorer i relation med varandra. En billig Wifi förstärkare är ju oftast enklare än en dyrare. Notera ordet oftast. Hur som helst, är det i allmänhet ingen match att identifiera den billigaste Wifi förstärkaren.

Det är bara att sortera efter pris när du befinner dig hos tillverkaren eller återförsäljarens webbplats. Däremot kan det vara knepigt att identifiera Wifi förstärkare som är billiga men trots allt besitter en hel del prestanda och prisvärdhet.

Vi har dock gjort det hela relativt enkelt – genom att mäta just prestanda i förhållande till billigheten. Närmare bestämt, har vi tagit på oss uppgiften att presentera de bästa och billigaste Wifi förstärkare som finns på nätet.

Omdömen & Recensioner

Innan man köper en ny Wifi förstärkare bör man alltid titta igenom forum, recensioner, sociala medier eller andra grupper som förmedlar omdömen kring produkter. Genom att läsa tidigare kunders erfarenhet behöver man därför inte begå samma misstag.

Som vi beskrev tidigare har vi gjort vårt yttersta för att presentera de bästa och billigaste alternativen – dessa är alltså baserade på bland annat kundomdömen. Dock, är det oftast bra att ta del av flera olika källor.

Genom att använda sig av flera olika recensioner och omdömen kan man få en bättre och mer övergripande bild kring vilka Wifi förstärkare som faktiskt är bäst och framförallt – passar dina behov.

Sammanfattningsvis

Innan man bestämmer sig för att köpa en Wifi förstärkare är det alltså fördelaktigt att läsa igenom omdömen och recensioner på nätet. Vi har presenterat ett par alternativ som vi anser håller måttet. Även om dessa betyg och rangordningar är baserade på andra recensioner och egna tester – kan det likväl vara en bra idé att ha lite is i magen och skapa din egen uppfattning kring Wifi förstärkaren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here